NOTA HARI INI

. 29 Januari 2009
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

Hari ini sepatutnya saya ke Alexandaria. Namun teman di sana terpaksa hadiri mesyuarat tergempar di Kaherah. Hajat hati ingin jauh dari manusia 'jakun' yang meloyakan.

Lagipun kesihatan sekarang agak kurang baik. Macam nak demam gitu. Udara yang sejuk dan angin yang sangat kuat mungkin itu puncanya.

Lama sudah saya tinggalkan blog ini. Semalam paper terakhir saya selesai. Moga-moga ada sesuatu yang terbaik di sana. Doakan saya teman-teman.

Hari ini saya ke Universiti untuk dapatkan 'tasdiq'. Visa saya tamat hari ini. Mulai esok saya adalah pendatang asing di Bumi Mesir ini. Pendatang Asing Tanpa Izin [PATI].hahahaha3x

Walaupun nampak sempoi je kertas separuh keping ni,tapi inilah yang sangat penting untuk meneruskan kelansungan hidup dan kebebasan saya disini.

Saya gembira kerana urusan hari ini tidak sesukar seperti sediakala. Ustaz Mamduh cukup mudah untuk berurusan berbanding Syaaban tahun lalu yang banyak 'songe'(kata orang Terengganu)
Pejabat Hal Ehwal pelajar yang macam tempat kitar semula kertas..haha.. Tapi inilah tempat yang berjasa pada kami.

Tidak ada apa yang menarik untuk tulisan kali ini. Just untuk menaik taraf blog ini dari tak aktif kepada blog aktif..(kononlah)huhu... Tulisan kali ini saya rasa macam bosan je sebab saya sendiri yang bosan sekarang. Ntahlah.

Sesuatu yang luar biasa. Bas hari ini tidak 'sesardin' macam selalu.

Sempat juga pergi ke Husin n Makam Saidina Husin, cucu Rasulullah

Kitaorang lunch kat belakang Masjid Husin. Time musim sejuk ni asyik nak makan je. Tapi apesal sorang tu x de kapala???

Pulang saya selepas itu meneruskan 'Aku Terima Nikahnya' - Saiful Islam.

Buku istimewa khas dari Malaysia

Satu fakta yang perlu anda tahu : Saya adalah peminat SaifulIslam.com..huhu

1 comments:

RdhanZ berkata...

Bagus. Upload lagi gambar-gambar Mesir. Nampak lawa pula bila dalam gambar.

Related Posts with Thumbnails
    follow me on Twitter