TERIMA KASIH

. 19 Mei 2010
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

"Sekarang anakanda sudah dewasa"

Ini adalah sebahagian daripada ayat-ayat keramat yang dihantar ibu dalam sms semalam (15 Mei 2010).

Ayah saya juga turut menghantar mesej ucapan keramat tetapi terdahulu daripada ibu.

Terima kasih. Segala nasihat, akan anakanda pegang dan praktikkannya dengan sebaik mungkin.

Terima juga untuk rakan-rakan.

Terima kasih juga kepada Usrah Medic kerana telah membuat kejutan untuk saya di Pizza King.hehe

Semoga Allah memberkati kehidupan kalian semua dunia akhirat.

Layan gambar... Zazzzzzz....

Sebelum dibawa ke tempat misteri

Inilah Pizza King 6 tingkat kami...hehe

Dr. Malek merasmikan pemotongan pizza.

Dr. Afuza sudah tidak tahan kelaparan. Makan sudu pon ok.

Dr. Fahami sempat pula berkaraoke sebelum makan...

Pasti anda tergoda, bukan???haha3x

Abaikan saja muka poyo saya itu. Nikmatilah kelazatan Pizza King disaat anda kelaparan...haha3x

Sedap hingga menjilat jari haaa

Ceramohs sket kat diorang nih... Tapi, ucapan saya bolok woks sebab kat Pizza King ni, arab pasang soudtrack Celion Dion, 'My Heart Will Go On'. Merdu, jiwang n mendayu-dayu gitu...

Gaya seorang bakal YDP berucap...

Si Comel ni sempat pulak posing time kami makan.

Dr. Anas, Dr. Najmi n Dr. Azam berbincang macamana nak tempah lagi pizza 7 tingkat.

Sekian, terima kasih...

TAMBAHAN :-

Ohh, sudah tua saya...

post signature

3 comments:

I*K*T*I*R*A*F berkata...

salam ziarah.

selamat hari lahir! Moga terus berjaya di dunia dan akhirat. :)

TENGKU KHAIRUL IDHAM berkata...

Ameeen...

deudin berkata...

tak aci ngoh.. nok tek. hehe

Related Posts with Thumbnails
    follow me on Twitter